Kevät ja alkukesä 2016 on ollut meille todella ikimuistoista aikaa! Olemme saaneet itkeä onnenkyyneleitä vähän väliä ja olemme siitä todella kiitollisia.

Kevät meni treenatessa kohti unelmaa. Variksien, lokkien ja kanien kanssa tuli touhuttua päivittäin kun treenasimme Nuuttia (Greenhill`s Kiss From The Prince) taipumuskoetta varten. Etenimme pienin askelin kohti unelmaa ja Nuutti räjäytti potin 19.6 Kajaanin taipumuskokeessa saaden kokeesta NOU1 ja samalla kultakimpaleesta tuli uusi SUOMEN MUOTOVALIO! Olemme niin ikikiitollisia kultakimpaleestamme!

mva kultsu-0027

Nuutti treenasi myös rally-tokoa viikottain kun vaihdoimme yllättäen tokon rally-tokoon huhtikuussa. Hurahdimme Nuutin kanssa rally-tokoon ihan kertaheitolla. Nautimme niin kovasti iloisesta treenaamisesta, että Nuutti oppi alokasluokan liikkeet hetkessä. Toukokuun ensimmäisenä päivänä starttasimme rally-tokon epiksissä ja tuloksena oli 90 pistettä ja kolmas sija! Sen jälkeen alkoikin virallisiin kokeisiin ilmoittautuminen. Nuutti suoriutui heti kolmesta ensimmäisestä kokeesta hyväksytysti ja sai 18.6 Sievissä koulutustunnuksen RTK1!

14.5 Lieksa 73/100 Hyväksytty tulos

11.6 Kemi 86/100 Hyväsytty tulos ja TUOMARINPALKINTO

18.6 Sievi 88/100 Hyväsytty tulos ja RTK1

Toukokuun viimeisenä viikonloppuna matkasimme Joensuuhun näyttelyihin koko trion kanssa. Martta lähti reissuun juuri turkkinsa pudottaneena ja Helmi pääsi kehään melkein kahden vuoden tauon jälkeen. Tytöt napsivatkin hienot tulokset:

Joensuu KV 28.5 tuomarina Carl-Gunnar Stafberg Ruotsista

Martta (Goldenmokoma Anna Kurnikova) JUN ERI 1 SA

Helmi (Wictoriinan Lady Isabella) AVO ERI 2

Nuutti kuitenkin vastasi koko päivän potin räjäyttämisestä ollen:

AVO ERI 1 SA PU-1 ROP RYP3!!

Saimme jälleen vuodattaa onnenkyyneleitä kultakimpaleemme kanssa!

nuutti joensuu ryp

nuutti ja palkinnot

 

Kevään hienot uutiset saivat vielä jatkoa ensimmäisen pentueemme PEVISA-tuloksista:

Martta (Goldenmokoma Anna Kurnikova) A/A 0/0 Terveet silmät

Sulo (Goldenmokoma Allen Iverson) A/A 0/0 Terveet silmät

Pyry (Goldenmokoma Andre Agassi) A/A 0/0 Silmissä MRD (Verkkokalvossa ylimääräisiä poimuja, ei vaikuta näkökykyyn nyt tai tulevaisuudessa) muuten terveet silmät.