Vuosi 2017 starttasi meidän osalta hyvin rally-toko painotteisesti.

Tammikuun lopulla korkkasimme vihdoin AVO-luokan ja suoritus suoritukselta Nuutti paransi tuloksiaan. Ensimmäinen koe Iisalmessa 29.1 meni Nuutin osalta ihan rallatellessa mutta sen jälkeen olimme joka kokeessa palkintopallilla. Kuopiossa 18.3 ansaitsimme RTK2-tunnuksen täysillä 100/100 pisteillä ja 1.sijoituksella.

Iisalmi 29.1 90/100 3.Sija

Kannus 19.2 91/100 2.Sija

Kuopio 18.3 100/100 1.Sija

rally iisalmirally kuopio

rally kannus

Saimme myös iloisia uutisia Kainuun Noutajilta kun Nuutti oli valittu vuoden 2016 vuoden näyttelykoiraksi!

Kävimme Martan ja Nuutin kanssa Tamminäyttelyssä ihan mukavin tuloksin:

Nuutti: VAL ERI 4 SA

Martta: NUO ERI

Ihaninta tuossa päivässä oli kuitenkin Nuutin saama hieno arvostelu tuomari Kati Heiskaselta:

Kompakti, maskuliininen, eloisa uros. Hyvät mittasuhteet. Ihastuttava vahva pää, lempeä ilme. Valtava SHOWMIES! Ryhdikäs kaula, hyvä selkä. Alati heiluva häntä. Hiukan niukat etukulmaukset, hyvät takakulmaukset. Erinomainen runko & eturinta. Vahva raajaluusto. Hurmaavat, tehokkaat liikkeet. Kaunis, hyvä väritys. Oikea karvanlaatu. Rakastaa esiintymistä, oikea Showmies!

Saimme ihania pennuntuoksuisia uutisia Tiitulan kennelistä 16.3, kun Nuutista oli tullut isä kuudelle suloiselle pennulle (1 uros ja 5 narttua)